Yeni Sezon Ürünler
Yeni Sezon Ürünler
Yeni Sezon Ürünler
PEK’ÂLÂ BİZ KİMİZ?

PEK’ÂLÂ BİZ KİMİZ?

PEK’ÂLÂ BİZ KİMİZ?

2017 yılında Şal-vaR Scarfs’ı kurmakla başladı hikayemiz. Herkesin aradığı ulaşılabilir fiyatlarda pamuk şalları üretmek için girdiğimiz bu yolda her geçen gün büyüyerek kendi üretim ve pazarlama ağımızı kurduk. 2 genç kadın girişimci olarak üretimimizden pazarlamamıza kadar tüm alanlarımızda kadın personelleri görevlendirmeye özen gösterdik. Şal-var Scarfs’a online müşterilerilerinin gösterdiği yoğun ilgi ve sevgi sayesinde 2018 yılında showroom açarak markamızı taçlandırdık.

PEKKA ile 2019 yılında dinamik ve rahat modest giyim ürünleri üreterek büyümeye devam ettik. Genç, güçlü ve yenilikçi tasarım ekibimiz ile, şal ve eşarptan giyim ve aksesuara kadar ürün yelpazemizi genişleterek PEKÂLÂ ‘ya zemin hazırlamış olduk.

     PEKÂLÂ MEKAN•DÜKKAN’da müşterilerimiz en sevilen markaları tek çatı altında bularak ürünlerini deneyip satın alabilir aynı zamanda mekanda kendimize has lezzetli tariflerimizi tadarak gün içerisinde bolca vakit geçirebilirler. Uzun süredir planladığımız ve hayalini kurduğumuz PEKÂLÂ için en uygun lokasyonun tarihi ve kültürel mimarisi ile Hamamönü markamızla bütünleşmiş ve müşterilerimiz tarafından benimsenmiştir.

150 yıllık tarihi binamızda ışıl Işıl pencereleriyle bu binayı böyle görebilmek için verilen emeklerin günlerin hatta ayların yorgunluğu. Bir müşterilerimizin kapıdan çıkarken "mekanınızı çok seviyoruz, sanki kendimizi evde gibi hissettiriyor bu dükkan" demesiyle unutulup gidiyor. Yerine iyi ki dedirtiyor, İYİ Kİ PEKÂLÂ..

     PEKÂLÂ’nın 2020 başında planladığımız açılışını pandemi sebebiyle erteleyip Temmuz ayında yaparak bu hayale ve sizlere geç de olsa güç olmadan kavuşabildik. Durdurak bilmeden hayalini kurduğumuz her işi ve projeyi severek, canla başla gerçeğe dönüştürmenin mutluluğu ve gururuna vesile olan tüm müşteri ve destekçilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

PEK’ALA Web Sitemiz: https://pekala.com.tr/

     Birlikte nice güzel adımlara...